Handleiding voor jouw leven

Handleiding voor jouw leven 960 498 Bear Fisker

Toen je geboren werd, kreeg je geen handleiding, deze regels maken misschien dat je het wat beter begrijpt.

————–

1. Toen je geboren werd kreeg je een lichaam, je kunt ervan houden of het haten, het is het lichaam waar je het de rest van je leven mee zult moeten doen.

2. Je zult je hele leven door lessen leren, je bent ingeschreven bij een fulltime opleiding “leven op aarde”. Ieder persoon of ieder incident in je leven is een universele les.

3. Er zijn geen fouten, alleen lessen. Groei wordt bewerkstelligd door experimenteren. Falen is net zo goed onderdeel daarvan als succes.

4. Een les zal zich blijven herhalen in verschillende vormen tot je ervan geleerd hebt. Dan kun je door naar de volgende les.

5. Naarmate je de makkelijke lessen minder snel door hebt, zullen ze steeds moeilijker worden. Problemen die van buitenaf op je afkomen, zijn een reflectie van je innerlijke staat. Pijn is een manier van het universum om je aandacht te trekken en je te wijzen op een innerlijke probleem. Als je je innerlijke zuivert, verander je de wereld om je heen.

6. Je zult weten wanneer je een les hebt geleerd. Je reacties veranderen. Wijsheid is oefening, een beetje van iets is meer dan veel van niets.

7. Er is geen plaats beter dan het hier en nu, als je Daar wilt zijn en je bent Daar, dan wordt Daar hier en verschijnt er weer een andere Daar.

8. Mensen om je heen zijn slechts spiegels. Je kunt niet iets haten of liefhebben in de ander tenzij het iets reflecteert in jezelf dat je haat of lief hebt.

9. Het leven invullen is aan jezelf. Het leven biedt je slechts het doek, het is aan jou om het schilderij erop te maken. Wees de baas over jezelf anders is een ander het.

10. Het leven voorziet je altijd van datgene wat je wilt. Als je je afvraagt wat je wilt, kijk dan naar wat je hebt, op een onbewust niveau zorgt de kosmos ervoor dat jij krijgt waar je omvraagt. Dat geldt voor alles, energieën, mensen, er zijn geen slachtoffers alleen studenten.

11. Er is geen goed of fout, alleen consequenties. Moraliseren help niet, het bevestigt slechts patronen, doe gewoon je best.

12. De antwoorden zitten in jezelf, je weet meer dan je gelezen, geleerd of gehoord hebt, luister maar naar je innerlijke stem.

13. Je zult dit allemaal vergeten.

14. Je kunt het je herinneren als je wilt en wanneer je wilt.

Your Name *

Your Email *

Your message