Ik ben mijn eigen potentieel

Ik ben mijn eigen potentieel 2200 1023 Bear Fisker

IK BEN MIJN EIGEN POTENTIEEL

Ik ben al jaren bezig met mijn weg op zoek naar mijn eigen potentiële zijn. Er was zoveel wat niet voldeed, wat vooral ego was, wat vooral mijn mind was, wat niet aansloot bij mijn hart, wat niet paste bij mijn wezen. Het lastige was, ik kreeg er vaak de vinger niet op, veroordeelde dan mijn passiviteit, ging drinken, een jointje roken, en ja, de laatste jaren op FB zitten… Alles omdat ik maar niet tot mijn eigen potentieel leek te komen. Het maakte mij angstig, onzeker en ik voelde mijn doelloosheid zo sterk dat ik mij vaak in mijzelf terugtrok (niet letterlijk, want ik ben ook een sociaal dier)…

En dan is er ook het FB dat mij heel veel nieuwe openingen heeft gebracht. Ik heb zoveel mensen leren kennen die ik miste in mijn leven, ik heb zoveel mogen delen van mijzelf wat ik niet durfde te delen, echt, FB heeft mijn leven verrijkt. Is FB dan mijn roeping, neeeeee, joh, kom, verre van, maar ik ben hier mij geworden, en ik voel mijn gezien door heel veel mensen…

En vanuit FB ben ik in contact gekomen met prachtige zielen die mij helpen mijn eigen potentieel te vinden, de rijkdom van enkele sjamanen, healers en lichtwerkers in mijn persoonlijke kringen, die ik allemaal leerde kennen via FB maakt dat ik meer en meer bij mijzelf uit kom. Ik heb dit gemanifesteerd, ik ben de man die dit in gang heeft gezet en ik doe het werk, maar zonder FB en deze nieuwe verbindingen had ik mogelijk nog in mijn stationcar rondgereden, mijzelf afvragende waarom mijn leven toch zo leeg is…

Alles wat ik deed was vluchten…

Alles wat ik nu doe is mijzelf in voor en tegen aankijken, pijn toelaten, de angsten onder ogen komen, mijn vluchten waarnemen, mij verbijten niet te verliezen, etc, etc… EN IK STA NOG, IK BEN ER NOG, IK LEEF NOG EN IK MAG ER ZIJN…

Ik ben mijn potentieel, dit is het, er is niet anders dan dit

Your Name *

Your Email *

Your message