Ik ben Niets

Ik ben Niets 2048 1236 Bear Fisker

IK BEN NIETS

De afgelopen dagen, zondag tijdens verbindend contact, maandag naar een massage en gisteren via een dialoog in een chat, gevoeld vooral niets te willen zijn, alles wat ik wel wil zijn is hechting aan de dualiteit. Vanuit deze nieuwe vrijheid stromen zaken en ervaringen naar mij toe. Ik zeg het liefst geen ja en geen nee maar omarm wat komt. Vriendschappen, werk, geliefde(n), geld, verdriet, geluk, ik probeer er niets in te zijn. Mijn lichaam (lees ook Hart en ballen) weet donders goed wat past en wat niet past, daar hoef ik mij geheel niet druk over te maken.

Het enige waar ik voor waak is de manipulatie, dus de energieën die tot mij komen die niet deel zijn van het oorspronkelijke kosmische plan probeer ik waar te nemen en te neutraliseren…

Wat een heerlijk bevrijdende geachte, dat ik niets hoef en niets hoef te zijn. Geen man, niet masculine, niet verbonden, niet ongebonden, niet feminiene, niet arm, niet rijk, gewoon niets… Vanuit die vrijheid stroomt er al zoveel moois en terugkijkend sta ik daarom waar ik nu sta, want onbewust leefde ik grotendeels al zo, al zat mijn ego en mijn onzekeheid, mijn gezien willen worden, mijn dominantie en mijn ‘iets willen zijn’ mij aardig in de weg.

Je hoeft mijn niet te zien, je hoeft mij niet te horen, je hoeft mijn niet te voeden, je hoeft geen voeding van mij te verlangen. Wat stroomt stroomt en wat mag gebeuren gebeurd, NO MATTER WHAT! ofwel FUCK DE CONDITIONERING!!

Het enige wat ik hoef te doen is vol zijn van mij, wat mogelijk inhoud vol van Liefde voor mijn weg en energetisch dialoog tussen mij en de Bron…

Your Name *

Your Email *

Your message