Polyamorie versus de ‘heilige een op een verbinding’

Polyamorie versus de ‘heilige een op een verbinding’ 2200 1238 Bear Fisker

HET IS MIJ DUIDELIJK

ik ben trouw aan mijzelf en heb mijzelf lief, daarom ben ik trouw aan één vrouw (wat niets zegt over de toekomst), niet omdat ik trouw aan haar wil zijn maar omdat mijn innerlijke systeem dit zo wenst. En daarnaast draag ik heel veel, bekende en onbekende, mensen in Liefde in mijn Hart, knuffel ik met zo, dans ik met ze en ontmoet ik daarnaast ook vol vreugde nieuwe mooie fijne warme mensen… Ik hou zielsveel van mijn zoon, zijn moeder (ex) en mijn moeder, en daarnaast van zoveel mooie warme vrienden en vriendinnen.

Meer polyamorie valt er niet van te maken, maar wat heerlijk om te voelen dat ik dat mag zijn ondanks de heilige ‘een op een’ verbinding waar heel mijn ziel in geloofd.

Ik citeer: “Zonder het principe van respect zal het Boek van de Liefde nooit gelezen worden, zal de Boom van het Leven nooit in volle bloei worden gezien en zullen de duizenden regenbogen uit het land van de essentie nooit worden ervaren. Door met respect te handelen zullen de mysteriën van het universum of delen daarvan, zich openbaren, laag na laag, zoals een lotus met duizend bloembladen zich ontvouwt. Tenslotte wil je zeggen, jij die dit artikel leest: “Ik heb je lief, zoals ik mezelf lief heb” …Polyamorie wordt vanuit dit principe beleefd!”

~ John Breukels

Your Name *

Your Email *

Your message