Soms voel ik allergie bij jou

Soms voel ik allergie bij jou 1920 1080 Bear Fisker

SOMS VOEL IK ALLERGIE BIJ JOU

Tjonge, en dan overwacht, want het houd mij al langer bezig, ontstaat er een draadje waarin gesproken wordt over het gezien worden versus het reageren vanuit projectie of in ieder geval het gevoel geven dat je niet gezien wordt.

Voor mij heeft het al enige tijd als consequentie dat ik heb besloten minder persoonlijk te delen. Althans, voor dit moment, want soms zijn de reactie vooral gericht op jouzelf en wat ik nog het meest beschamend vind: blijkbaar zie jij niet hoe lang ik al onderweg ben, hoe veel woorden en spirituele taal ik al heb gebezigd, heb doorlopen, weer losgelaten, tegenaan gelopen, mee gebotst, omarmt en wat al niet meer zij. Echt, wat je ook schrijft, zelden hoor ik iets unieks. Niet dat al jou woorden onzin zijn, maar zie mij, laat mij, heb mij lief om wie ik ben, al ben ik niet wat door jou spiritueel gewenst wordt, echt, daar heb ik jou niet voor nodig.

We weten het zo goed voor de ander maar jouzelf tonen, dat is wat ik verlang als tegenreactie. Heel simpel, ik ben geen entertainment, en ik zit niet te wachten op jou geprojecteerde gedachtegoed. Ik heb zeer wijze en warme mensen om mij heen om mij daarin te voeden, daarvoor heb ik jou niet nodig.

WAT IK VERLANG

Laat jouzelf zien, toon waarmee jij worstelt, heb het lef uit je spirituele ivoren toren te stappen om te laten zien dat jij het soms ook even niet weet. Ik zou mij zoveel beter voelen wanneer dat gebeurd, en waar het gebeurd, ik reageer direct, geniet jou dan enorm en heb jou even meer lief dan wanneer jij al die prachtige projecties om de oren smijt.

En uiteraard projecteer ik ook, tuurlijk. Maar in dat geval wil ik je dan uitnodigen om mij te laten zien hoe mooi het is wanneer je dan niet in de aanval gaat maar gewoon laat zien wat het met jou doet, en wat jij er bij ervaar.

————-

Gosse,

Dank voor jou zeer directe reactie in een draadje. Het mag er zijn, net zoals de reactie die er richting jou was overigens, want ook dat mag. Het is alleen dat ik mij herken in je allergie en gewoon even de ruimte neem dit te delen…

Hieronder een deel van onze conversatie:

————-

Gosse … ik ben het over me heen gestrooid krijgen van wijze woorden zat als er geen behoefte aan is. Als ik angst voel heb ik liever een arm om me heen of iemand die me zegt: “heel begrijpelijk Gosse”. Daar kan ik veel meer mee i.p.v. het weg willen vegen van wat er is met die zogenaamde wijsheden die totaal niet afgestemd zijn met waar ik zit op zo’n moment.

Ikzelf… ik ken de allergie enorm. Iets wat ik veel tegenkwam toen ik nog meer openlijk deelde op FB over mijn emotionele processen. Het open delen impliceerde voor mij een uitnodiging maar er waren er zat die het gebruikten om te projecteren en waren zich vaak niet bewust dat open delen niet een wanhoopsdaad is maar een behoefte echt te willen zijn en dat te mogen delen, of zelfs in gezien worden…

Your Name *

Your Email *

Your message